Калин Вельов с нова песен - в дует с певицата от гръцки произход Мария Аврамиди. Заглавието е

...
Калин Вельов с нова песен - в дует с певицата от гръцки произход Мария Аврамиди. Заглавието е
Коментари Харесай

Калин Вельов след дуета с Мария Аврамиди: Следващата ми песен ще е с кубинската певица Ирения Васкес

Калин Вельов с нова ария - в дует с певицата от гръцки произход Мария Аврамиди. Заглавието е " Когато пея ". А идващият му план е с кубинската певица Ирения Васкес, разгласи той в студиото на Euronews Bulgaria.

 

Част от фрагментите във видеото към песента са снимани тук из улиците на квартал Витоша. Сутрин, в един безоблачен уикенд, когато нямаше доста хора. През делничните дни, когато карам щерка ми на училище понякога в квартала е много стресиращо да се кара. 

Следващата ми ария ще е с кубинската певица Ирения Васкес, в нея се пее за задръствания и изнервени хора по улиците. Точно по тематиката. С нея ще имаме и още песни, приготвяме и огромен салса фестивал на 8 април.

Инспирацията ми в " Когато пея " е Фил Колинс. Пеещи барабанисти сме. Песента е направена благодарение на Национален фонд „ Култура ”. Тя беше основна за огромна част от музикалната промишленост по това време. Много от артистите получиха някаква поддръжка в миналите две години, които не бяха приятни за сектора. 

Мария Аврамиди е доста положителна. С нея се запознахме в Консерваторията. Завършвах закъсняла магистърска степен и забелязах наличието ѝ, енергията ѝ. Страхотно си партнирахме с нея и по бразилския ни план " Амазония ", а ще имаме и бъдещи проекти след сегашния.

Работя на най-много, само че когато правиш няколко неща едновременно просто нещата не стават толкова бързо колкото ти се желае. Имам потребност от латино, електронна музика, поп-рок неща. " Когато пея " стана попаджийско парче. Отзивите засега са доста положителни.

 

Още за креативните проекти на Калин Вельов и дали ще стане още веднъж народен представител – вижте във видеото.

 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР